Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@10:38:18 GMT

رونمایی «نت‌فلیکس» از ۹ فیلم و سریال هندی

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۳۹۱۱۷

رونمایی «نت‌فلیکس» از ۹ فیلم و سریال هندی

رکنا: نت‌فلیکس یک سریال و ۸ فیلم سینمایی از جمله «بلبل»، «معلم موسیقی»، «تازه به دوران رسیده» و «هتل بمبئی» را در هندوستان رونمایی کرد.

نت‌فلیکس پس از همکاری با کشورهای آسیایی همچون ژاپن، تایوان، تایلند و کره جنوبی، حالا همکاری خود را با هندوستان افزایش داده و هشت فیلم و یک سریال بلند را با همکاری این کشور رونمایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اواخر ماه گذشته «تد ساراندوس» مدیر ارشد بخش محتوای نت‌فلیکس از جشنواره فیلم بمبئی دیدار کرد و طرح پیشنهادی خود برای همکاری بیشتر در این کشور را ارائه داد. پروژه همکاری نت‌فلیکس و کشور هند در طرحی با عنوان «ببینید بعدی کدام خواهد بود: آسیا» برنامه‌ریزی شده است.

کمپانی نت‌فلیکس ۸ فیلم هندی از جمله «هتل بمبئی» با بازی «دِو پاتِل» و فیلم‌هایی از «اودای سینگ پاوار»، «ساشین کوندلاکار» و «سارتاک داسکوپتا» را رونمایی کرد.

بر این اساس، سریال «تایپیست» که درامی ماوراء‌الطبیعه است در مورد خانه ارواح و کتاب ارواح و گروهی از جوانان است که به دنبال این ارواح هستند.

فیلم‌های مشترک نت‌فلیکس و هند نیز شامل «چاپستیک» (چوبک غذاخوری چینی) به کارگردانی «ساشین یاردی» و با بازی «میتیلا پالکار» و «ویجِی راز» است. «بلبل» فیلم دیگر این مجموعه است که درامی دوره‌ای است و روایت‌گر داستان ساتیا و عروس کوچک برادرش که پس از فرستاده شدن ساتیا به مدرسه‌ای در انگلستان، جدا می‌شود. «تازه به دوران رسیده» دیگر فیلم این مجموعه است که «اودای سینگ پاوار» آن را کارگردانی کرده است. فیلم «آبی پررنگ» نوشته و ساخته «ساشین کوندلاکار» است و براساس کتاب پرفروشی به همین نام ساخته شده است. «پانزدهم آگوست» نام یکی دیگر از این فیلم‌هاست که به تهیه‌کنندگی هنرپیشه نامدار سینمای بالیوود «مَدهوری دیکسیت» ساخته شده است.

«معلم موسیقی» دیگر فیلم نت‌فلیکس و هندوستان است که توسط «سارتاک داسکوپتا» کارگردانی شده و «ماناو کائول» هنرپیشه اصلی آن است. «فتنه‌انگیز» به کارگردانی «آرونا راج» و با بازی «اوشا جادهاو»، «گیریش کولکارنی»، «مدهاو پاتکار»، «ساشین خدکار» و «راجشواری ساشدف» ساخته شده است. «پریانکا چاپرا» از معروف‌ترین چهره‌های هنری هندوستان در جهان تهیه‌کننده این فیلم است.

«هتل بمبئی» آخرین فیلم این فهرست است که به جریان یک حمله تروریستی واقعی در سال ۲۰۰۸ در بمبئی می‌پردازد. «آنتونی ماراس» کارگردان این فیلم و «دِو پاتِل»، «آرمی هَمِر»، «نازنین بنیادی»، «آنوپام کِر» و «جیسون آیزاک» هنرپیشگان آن هستند.

همچنین نت‌فلیکس در آینده نزدیک سریال «بازی‌های مقدس» که درامی جنایی است و سریال حماسی تاریخی «باهوبالی: پیش از آغاز» را در هندوستان پخش می‌کند. پیش از این دو قسمت فیلم سینمایی Movie باهوبالی در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ روی پرده رفته است.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

رانندگی وحشتناک دختر بچه ایرانی با تریلی 18 چرخ در جاده + فیلم راز تماس تلفنی خاشقجی ساعتی قبل از قتل با خبرنگار ایرانی چه بود !؟ آقای رئیس جمهور سابق می خواهد پناهنده بلژیک شود + عکس این 10 پسر و دختر جوان شاهرودی با رفتار غیر اخلاقی یک روستا را بهم ریختند سلفی تلخ مادر قبل از مرگ بچه اش بر اثر گرسنگی +تصاویر اطلاعیه مهم سپاه ایرانشهر / چگونه 2 گروگان آزاد شدند همخوابی اجباری پسر 17 ساله با زن دوست صمیمی پدرش + عکس تجاوز معلم جوان به دو دختر دانش آموز / آنها به همسر معلم همه ماجرا را لو دادند+عکس این زن با چکش کتک خورد / او مجبور شد سرپا بخوابد و چیزهای عجیبی بخورد!+ عکس وقتی فریبا و معصومه در خانه تنها بودند دوربین پنهانی شوهر همه چیز را لو داد! تجاوز دختر مجرد به پسرهمسایه با دستهای خون آلود ! +عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا مهران غفوریان با همسرش بعد از عمل جراحی+ عکس کار زیبای مرد دماوندی با جغد شاخ دار+ عکس عکس / این 9 زن هنوز هم اسیر داعشی ها بودند

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها ارز و سکه فیلم سریال جشنواره فیلم هندی جنایی فیلم سینمایی Movie معلم هندوستان فیلم هندی سریال عکس فیلم نجات شهرستان جاده دختر جهان قتل تجاوز پسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!

تین نیوز

 

دبیر کل انجمن کشتیرانی: طرف هندی در قرارداد توسعه بندر چابهار برای عدم سرمایه گذاری و پیشبرد اهداف بهانه های فراوانی دارند یکی از آن ها تحریم است.

به گزاش تین نیوز به نقل از نبض بازار، مسعود پل مه دبیر کل انجمن کشتیرانی در خصوص قرارداد مابین ایران و هندوستان برای توسعه بندر چابهار ضمن برشمردن مشکلات و موانع پیشرفت این پروژه گفت: در ابتدای امر ما باید به فعالیت طرف هندی در بندر چابهار توجه کنیم. طبق قرارداد امضا شده مابین طرفین، وظیفه طرف هندی سرمایه گذاری در چابهار برای توسعه فعالیت بندری بوده نه تامین بار، پس اگر قرار باشد سرمایه گذاری صورت بگیرد و درنهایت نتیجه مطلوبی نداشته باشد، قطعا برای طرفین قرارداد خصوصا طرف خارجی، صرفه اقتصادی ندارد. در عین حال باید قید شود در مقابل، طبق امضای قرارداد مابین ایران و هندوستان، قرار بر این بوده که هندوستان چیزی حدود ٢٢٠ میلیون دلار در بندر چابهار سرمایه گذاری کند در حالی که بر اساس اطلاعاتی که بدست آمده، هندی ها کمتر از یک چهارم مبلغی که تعهد داده بودند در چابهار سرمایه گذاری کردند. جالب اینجاست که نصف بیشتر همین یک چهارم هم مبلغ تجهیزاتی است که هندی ها وارد چابهار کرده اند.

تحریم های اقتصادی بزرگترین مانع پیشرفت توسعه بندر چابهار است

مسعود پل مه در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر بندر چابهار برای بالابردن سرعت تخلیه کشتی ها، به تجهیزات راهبردی نیاز دارد. متاسفانه در این قرارداد و پروژه شاهد هستیم که شرایط و تجهیزات لازم برای پیشبرد به گونه ای رقم نخورده که علاوه بر انتفاع کشور ما در این بخش، طرف مقابل نیز سودی از بندر چابهار ببرد.

وی گفت: طرف هندی در قرارداد توسعه بندر چابهار برای عدم سرمایه گذاری و پیشبرد اهداف قرارداد بهانه های فراوانی دارند یکی از آن ها تحریم است. آن ها اعتقاد دارند بخاطر وجود تحریم های سنگین، قادر به انتقال تجهیزات به بندر چابهار نیستند. مورد دوم، گردش تجاری پایین بندر چابهار است. مشخص است که طرفین قرارداد یعنی هندی ها با این اوضاف و اوضاع برای ورود سرمایه به کشور و بندر چابهار به صرافت و تکاپو نمی فتند و همین موضوعات باعث می شود که قرارداد توسعه آنگونه که انتظار داریم پیش نرفته است.

سرمایه گذاران داخلی به راحتی می توانند جایگزین طرف هندی شوند

پل مه دبیر کل انجمن کشتیرانی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه طی چند سال اخیر و از زمانی که این قرارداد مابین ایران و هندوستان بسته شد و اهمال های فراوانی از سوی هندوستان انجام گرفت، ماهم کوتاهی کردیم و به این فکر فرو نرفتیم که جایگزین خارجی داشته باشیم یا از پارامتر ها و آلترناتیو های داخلی و سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنیم. کما اینکه الان سرمایه گذارانی هستند که حاضرند جایگزین طرف هندی شوند و در نهایت مدیریت لازمه را در به سرانجام رساندن کار به خرج بدهند.

پل مه ضمن اشاره به اهمال دولت در عدم توسعه بندر چابهار عنوان کرد: قطعا نمی توانیم از نقش دولت در توسعه یافتگی بندر چابهار غافل شویم، کم کاری دولت در احداث زیر ساخت های لجستیکی و اتصال ریل از بدیهی ترین کار هایی بود که باید دولت برای پیشبرد این امر انجام می داد، ولی متاسفانه هنوز اقدام مثبتی در این زمینه صورت نگرفته است. امن ترین، ارزان ترین و بدیهی ترین سیستم حمل و نقل در حوزه جغرافیایی شرق و جنوب شرقی کشور می تواند ریل باشد. متاسفانه زمان مشخصی نیز برای بهره برداری از ریل در این مسیر توسط دولت برنامه ریزی نشده است.

فعالیت اقتصادی در بندر چابهار توجیه ندارد

وی عنوان کرد: در کنار همه این مسائل نواقص دیگری نیز داریم. ما برای فعالیت بخش خصوصصی کامیون دار و متصدی باید شرایط مطلوب محیطی و زیستی را تامین بکنیم. اگر بندرچابهار را با بندر عباس یا بندر امام خمینی از لحاظ امکانات رفاهی، در دسترس بودن بار و بسیاری مزایای دیگر مقایسه کنیم، طبیعی است که وقتی کامیونی به سمت چابهار می رود توجیه اقتصادی برای آن ندارد و سعی می کند حمل و نقل و بار خود را به سمت بندر های امام و بندرعباس ببرد.

مسعود پل مه در پایان عنوان کرد: این مواردی که گفته شد عواملی است که می تواند ناکارآمدی و اهمال را در بندر چابهار افزایش بدهد و شرایط را برای اینکه این بندر بتواند تاثیر حداقلی بر اقتصاد کشور داشته باشد، دیگر فراهم نباشد. بدیهی است که ما با توجه به شرایط جغرافیایی و اقتصادی کشور از هر فرصتی برای توسعه چابهار بهره ببریم. اگر بندر چابهار و یا پروژه های سواحل مکران فعال شود حلقه های متعددی از زنجیره تامین بوجود خواهد آمد. وقتی کشتی های بزرگ و اصلی در بندر چابهار پهلو بگیرند، تخلیه و بارگیری کنند، قطعا ما نیاز به عوامل خدمات بندری داریم، بسیاری از تجار به چابهار نقل مکان می کنند، برای بارگیری و انتقال نیاز به کامیون داریم، در رن هایت تولید ثروت آنجا در بازه زمانی کوتاهی شکل خواهد گرفت. طبیعی است همین انتفاع به اکثریت مردم نیز خواهد رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد
  • روبلف: صعود به فینال مسترز مادرید پاداش شکست‌هاست
  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • (ویدیو) روش متفاوت روستاییان هندی برای طبخ آبگوشت زغالی
  • فیلم هندی در پایان پرسپولیس - سپاهان (عکس)
  • طرز تهیه کباب کوبیده به روش آشپز خیابانی هندی (فیلم)