Web Analytics Made Easy - Statcounter

عشق و جدایی یکی از عناصر ثابت داستان در بیشتر فیلم‌های هندی، عاشق شدن تنها با یک نگاه است. حکایت عشق «کاوه» و «همتا» هم همین قصه عشق در یک نگاه و اولین برخورد است. در یکی از قسمت‌های سریال «کاوه» راجع به آشنایی خود و «همتا» می‌گوید روزی از کنار او در پارک گذر می‌کرده که ناگهان خودش را در چشم‌های او پیدا می‌کند! البته «مانکن» در این زمینه روی فیلم‌های هندی را سفید کرده و حتی در همان فیلم‌های هندی هم بالاخره در همان برخورد اول یک اتفاق یا مسئله‌ای هرچند جزئی سرآغاز عشق و آشنایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار فرهنگ و هنر - حالا چه اتفاقی بهتر از قصه تکراری جدایی اجباری آن هم به خاطر پول و مادیات، می‌تواند این عشق را دچار چالش‌ کند؟ پس چاشنی ترک عشق برای پول و از روی اجبار، به قصه اضافه می‌شود و رویارویی سخت عشق و ثروت اتفاق می‌افتد. «کاوه» به دستور «کتی» حاضر می‌شود برای آزادی پدرش از زندان و دادن بدهی هفت میلیارد تومانی او، رابطه‌اش را با «همتا» به هم بزند و در ازای گرفتن این پول با «کتی» ازدواج کند. بلاهای بعدی هم که به دلیل این جدایی بر سر «همتا» می‌آید مانند تنهایی، آوارگی و بی‌پناهی، بیشتر ماجرا را هندی می‌کند.

طرد شدن از سوی خانواده یکی دیگر از اتفاقاتی که تا دلتان بخواهد در فیلم‌های هندی دیده‌ایم و در سریال «مانکن» هم شاهد آن هستیم، طرد شدن از سوی خانواده به خاطر ازدواج با شخصی است که مورد پسند خانواده نیست. پس از این که پدر «کاوه» متوجه می‌شود او با «کتی» ازدواج کرده، «کاوه» را از خانه بیرون می‌اندازد. منتها علت این مخالفت در فیلم‌های هندی، بیشتر اختلاف طبقاتی است، اما پدر «کاوه» در «مانکن» بیشتر به دلیل حلال نبودن ثروت «کتی» و کینه‌ای قدیمی که میان او و دخترعمویش «کتی» وجود دارد، از این ازدواج ناراضی است. فیلم‌های هندی معروفی مانند «گاهی خوشی، گاهی غم» و «از نسل آفتاب» از نمونه‌های طرد شدن از طرف خانواده است.

دیدار کاملا اتفاقی اما در فیلم‌های هندی، معمولاً ماجرای قصه عشقی شخصیت اصلی به همان ترک اجباری ختم نمی‌شود و با دیدار کاملا اتفاقی عشق قدیمی به زندگی آن دختر یا پسر، فصل جدیدی در داستان شروع می‌شود، یعنی دقیقا همان اتفاقی که در سریال «مانکن» افتاده است. «کاوه» و «همتا» به واسطه «کتی» و «اخگر» به یک مهمانی می‌روند و «کاوه» خیلی اتفاقی «همتا» را که در میان مهمانان می‌بیند، تعقیب می‌کند و مثل یک قهرمان، عشق قدیمی‌اش را از دست افرادی که قصد دارند او را آزار بدهند، نجات می‌دهد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مانکن سریال ایرانی سریال نمایش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۰۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند

ایسنا/قم مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم بیان کرد: متأسفانه طی سه دهه گذشته فرهنگ مصرف نان مردم تغییر کرده است؛ به این معنا که طبع مردم را به سمت مصرف نان‌های سفید رنگ سوق دادند.

سعید محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: طرح استفاده از نان کامل از قم آغاز شد و امروز در برخی استان‌ها این طرح به خوبی در حال اجرا است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم با بیان اینکه از نظر عامه مردم یکی از مهم‌ترین آیتم‌های نان باکیفیت، رنگ سفید نان است، ادامه داد: متأسفانه طی سه دهه گذشته فرهنگ مصرف نان مردم تغییر کرده است؛ به این معنا که طبع مردم را به سمت مصرف نان‌های سفید رنگ سوق دادند.

وی اضافه کرد: طبق گزارشات دانشگاه علوم پزشکی یکی از دلایل اصلی بیماری‌هایی همچون کم خونی، کبد چرب، یبوست، سکته‌های قلبی و مغزی ناشی از عدم تأمین فیبر و املاح مورد نیاز بدن است که این مواد در نان سبوس دار، میوه و کلم بروکلی وجود دارد.

محمدی اظهار کرد: نان از جمله مواد غذایی در دسترس است لذا سبوس دار بودن نان در تأمین فیبر مورد نیاز برای بدن موثر خواهد بود؛ به همین جهت در ابتدا باید فرهنگ مصرف نان مردم را تغییر دهیم، البته طی دو سال اخیر به واسطه فعالیت رسانه‌ها در حوزه نان سبوس‌دار مردم با این نان آشنا شدند.

وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل را در استان ترویج کنیم، تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۳ واحد نانوایی در استان در حوزه پخت نان کامل فعالیت می‌کنند و زیرساخت تأمین آرد کامل را با همان نرخ دولتی مهیا کردیم، بنابراین قرار نیست هنگام خرید یک نان با آرد کامل مبلغ بیشتری را پرداخت کنید.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم، با اشاره به سه هدف نان کامل، یادآور شد: هر چه درصد سبوس آرد بیشتر باشد مطمئنا انگیزه عرضه خارج از شبکه آرد کمتر می‌شود چرا که اکثر آردهای قاچاق شده از نانوایی‌ها به واحدهای صنعتی است که نیاز به آرد سفید دارند، لذا با سبوس دار کردن در وهله اول سلامت مردم را تأمین کردیم و بعد از آن منجر به جلوگیری از قاچاق کالا و صرفه جویی می‌شود.

محمدی افزود: با توجه به اهداف نان کامل این طرح با استقبال در سطح کشور مواجه شد و با ورود کمیسون اصل ۹۰ مجلس اتفاقات خوبی رقم خورد و منجر به این شد که استاندارد ۱۰۳ آرد در سطح کشور بازبینی شود و درصد سبوس‌گیری‌ها کمتر شود.

وی با بیان اینکه افتخار می‌کنیم که طرح نان کامل از قم آغاز شد و اکنون در برخی از استان‌ها بسیار موفق بوده است، اظهار کرد: در استان قم به لحاظ تعداد نانوایی‌ها وضعیت مطلوبی داریم اما جانمایی نانوایی‌ها اصولی نبوده و لازم است که یک بازنگری در چینش نانوایی‌ها انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • (ویدیو) روش متفاوت روستاییان هندی برای طبخ آبگوشت زغالی
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • فیلم هندی در پایان پرسپولیس - سپاهان (عکس)
  • طرز تهیه کباب کوبیده به روش آشپز خیابانی هندی (فیلم)